Okos felület hűtés/fűtés: energiahatékony és láthatatlan

Okos felület hűtés/fűtés: energiahatékony és láthatatlan - HomeOn - Okosotthont építünk

Az újonnan épített otthonok többségében hagyományos fűtőtestek és klíma helyett már okos felületfűtés és hűtés gondoskodik a hőmérséklet szabályozásáról. Milyen előnyöket biztosít a radiátorokkal, konvektorokkal és légkondicionálókkal szemben? Alábbi cikkünkben pontosan ennek járunk utána!

Jelentősen csökkentheted a kiadásaid

Egy igazán modern otthon nemcsak dizájnos, hanem energiatakarékos is. Az okos vezérlésű hűtésnek és fűtésnek köszönhetően alaposan lejjebb faraghatod a számláid, hiszen egy ilyen rendszer kevesebbet fogyaszt a klímáknál. Ráadásul csak akkor kapcsol be, amikor szükség van rá, így biztosan nem fog fölöslegesen üzemelni.

A felületfűtési és hűtési rendszerek a falban és a mennyezetben, illetve a padlóban találhatóak. A felületek fűtése vagy hűtése biztosítani tudja, hogy otthonod minden szegletében egységes hőmérséklet és hőérzet várjon. Ezzel a technológiával sokkal jobban tartható a belső hőmérséklet, ami nagymértékben hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához.

Intelligens helyiségszabályzással teremthetsz maximális komfortérzetet

A nappaliban kellemes meleg van, a hálószobában viszont fogcsikorgató hideg uralkodik? Esetleg a konyhában fagyos a hőmérséklet? Ezen problémák hátterében az egyenetlen hőelosztás állhat, a megoldást pedig az okos felületfűtés és hűtés szabályzás jelenti.

Még gyengén szigetelt ingatlan esetén is ideális hőérzetet biztosít, mindezt energiahatékony módon. Végre minden helyiségben a számodra kedvező hőmérsékletben tartózkodhatsz, így otthonod egyetlen pontja sem lesz majd melegebb vagy hidegebb a kelleténél.

Otthonod esztétikus marad

Amíg a klímák és radiátorok ronthatják az összképet, addig a falba és a padlóba rejtett fütőrendszerek egyáltalán nem befolyásolják a helyiségek látványát. Az okos fűtő- és hűtőrendszerek bármelyik lakberendezési irányzathoz tökéletesen illenek. Szó szerint a háttérben megbújva végzik jótékony munkájukat. Így még extra helyet is felszabadítanak, hogy otthonod még komfortosabb legyen.

Milyen fűtési rendszerek vezérlésében / automatizálásában tudunk segíteni?

  • Padlófűtés
  • Fal hűtés és fűtés
  • Mennyezet hűtés és fűtés

Okos vezérlésű felületfűtéssel és hűtéssel otthonod kényelmi szintjét energiatakarékos és fenntartható módon növelheted. Ezek a korszerű fűtésrendszerek egyenletes hőelosztást nyújtanak, és számottevően csökkenthetik a kiadásaid.

Ha okos és könnyedén vezérelhető felületfűtésre váltanál, keress minket bizalommal!

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!