Élvezd a kristálytiszta hangzást okos multimédia rendszerrel

Élvezd a kristálytiszta hangzást okos multimédia rendszerrel - HomeOn - Okosotthont építünk

Képzeld el, hogy kedvenc zenéid végigkísérnek otthonodban, és a telefonodon keresztül minden hangszórót külön-külön is vezérelhetsz. Napjainkban az okos multimédia rendszerek már fényévekkel meghaladják a hagyományos házimozik tudását, ezért ha Te is a zene szerelmese vagy, semmiképp ne maradj ki a jóból!

Milyen előnyöket nyújt egy okos multimédia rendszer?

Ha a nappaliból a konyhába sétálsz, a zene akkor is követni fog

Így biztosan nem esel ki a ritmusból, és ahol hangszóró van, ott szólni fog a zene is. Többé nem kell a konyhai rádióra váltani, ha a nappaliban elindított zenét az étkezőben szeretnéd hallgatni, hiszen az automatizációnak köszönhetően az audio rendszered azonnal átvált a hozzád legközelebb eső hangszórókra. Csak válaszd ki a kedvenc lejátszási listád, és hallgasd meg elejétől a végéig anélkül, hogy akár egyetlen alkalommal is váltogatni kellene az eszközök között.

Minden szobában más zene szólhat

Amíg nálad a The Doors vagy éppen Ray Charles klasszikusai szólnak, addig a gyerekek a saját szobáikban párhuzamosan hallgathatják az újhullámos előadókat. Minden egyes hangszóró különállóan is vezérelhető, ezért akár az összes helyiségben különböző együttesek dallamai csendülhetnek fel. Ha pedig csak egyedül vagy otthon, akkor az automata követésre váltva minden hangszórón ugyanaz szólhat.

A hangszórókon keresztül hallhatod okosotthonod jelzéseit

Még a legnagyobb buli közepette sem maradsz le a fontos jelzésekről, ugyanis a teljes integráció miatt a kapucsengő és a riasztó, illetve a tűzjelző is a hangszórókon szól majd. A multimédia rendszered bármilyen érzékelővel összeköthetjük, a zene pedig azonnal elhalkul, amint jelzésed vagy értesítésed érkezik.

TIPP: Okos beléptetés segítségével nagymértékben növelheted otthonod biztonságát, az audio rendszer pedig mindig jól hallhatóan jelzi majd, ha a riasztó veszélyre hívná fel a figyelmet.

Milyen hangszóró típusok közül választhatsz?

A hangszóród lehet álló, süllyesztett és beépített is – amelyik számodra szimpatikusabb. Kizárólag minőségi, kristálytisztán hangzó darabokkal dolgozunk. Széles választék áll a rendelkezésedre, így az általunk küldött listán biztosan megtalálod a füledhez illő audio szetteket. Sőt, az új hangszóróid még olyan hangokat is megszólaltathatnak, amelyeket még az ezredjére lejátszott kedvenceidben sem hallottál eddig.

Milyen elemekből áll a multimédia rendszer?

Egy otthoni audio szerverből és a hangszórókból. A szervert könnyedén vezérelheted a telefonodról az okos otthon applikációjából. A hangzás terén pedig soha nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen a megfelelő készülékekkel a zenék nem veszítenek az eredeti minőségükből.

Hallgass zenét minden nap kedvedre a lehető legnagyobb kényelemben, és persze a legtisztább formátumban. Csapatunkkal első lépésben felmérjük a multimédia rendszerrel kapcsolatos igényeid, majd egy személyre szabott ajánlatot küldünk számodra. Ha pedig szimpatikus a tervünk, már hozzá is látunk az új szervered és hangszóróid telepítéséhez.

Emeld új szintre a zenehallgatás élményét, és vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!