Beléptetés

Okos beléptető rendszerrel nemcsak kényelmesebb, hanem biztonságosabb is lesz otthonod. Végre elfelejtheted a kulcsokat, a bejutáshoz pedig többféle lehetőséget is használhatsz, ráadásul pontosan meghatározhatod, hogy kinek milyen belépési jogosultságot szeretnél biztosítani.
Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

A hagyományos kulcs már a múlté

Biztonságtechnikai szempontból a kulcsok használata rendkívül veszélyes, hiszen elég elhagyni őket, és az illetéktelenek máris hozzáférhetnek a tulajdonodhoz

Ráadásul kifejezetten körülményes is, hiszen a kulcsokat mindig magaddal kell hordanod, gyakran pedig hosszú percek mennek el a keresésükre. Ha végre valódi 21. századi technológiával nyitnád és zárnád otthonod, akkor az okos beléptető rendszerek nyújtják a tökéletes megoldást.

Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk
Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

Többféle belépési mód a maximális kényelemért

Választhatsz ujjlenyomatos, mágneskártyás, bluetooth-os, arcfelismerő és számkódolvasó rendszerre épülő belépési lehetőségek közül is

Azonban akár teljesen automata beléptetés mellett is dönthetsz, így otthonod elhagyásakor az ajtók és ablakok önmaguktól bezáródnak, érkezéskor pedig kinyílnak. A kaputelefon integrációnak köszönhetően távoli vezérléssel is ajtót nyithatsz az érkezőknek, de akár meg is tagadhatod a beléptetést.

A belépési jogosultságok teljes mértékben személyre szabhatók

Nem szeretnéd, hogy a takarító minden helyiséghez hozzáférjen? Bizonyos személyek számára csak időszakos beléptetést engedélyeznél?

Legyen bármi is a célod, az applikációs vezérléssel saját protokollt alakíthatsz ki, így a látogatók csakis akkor és ott tartózkodhatnak, ami számodra is megfelelő. Ezzel hatalmas lépést teszel a biztonságos okosotthon kialakítása felé, hiszen többé senkinek nem kell kulcsot másolnod és hozzáférést nyújtanod minden egyes helyiséghez.

Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

Okos beléptetés megoldásaink

Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

Ujjlenyomat olvasó

Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

Számkód olvasó

Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

Proxy olvasó

Beléptetés - HomeOn - Okosotthont építünk

Kaputelefon

Miért minket válassz?

Egy kézben tartjuk a kivitelezést

Aminek köszönhetően nem kell számtalan szakival tartanod a kapcsolatot, hiszen ügyintézőnkkel mindent megbeszélhetsz. Így rengeteg időt és energiát takarítasz meg, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy a projektek folyamatosan haladnak.

Gyakorlatias megközelítéssel, mellébeszélés nélkül dolgozunk

Hisszük, hogy a siker kulcsa az egyenes, őszinte és sallangmentes kommunikációban rejlik. Amit megígérünk, azt csapatunkkal mindig a kívánt módon és az előre megbeszélt időben szállítjuk.

Munkafolyamataink érthetők és átláthatók

Nem bonyolítjuk túl a dolgokat, hanem 5 konkrét lépésben gondoskodunk projektjeink kivitelezéséről. Mindig pontosan láthatod, hogy hol tartunk a munkával, menet közben pedig bármikor érdeklődhetsz nálunk.