Árnyékolás

Ha nem szeretnél időt pazarolni a redőnyök le- és felhúzására, illetve a függönyök reggeli és esti igazítására sem, akkor az okos árnyékolás vezérlés mellett érdemes letenni a voksod. Rendszerünk applikációról vezérelhető, illetve hangvezérléssel is könnyedén irányítható. Automatizációval pedig pontosan beállíthatod, hogy reggel és este milyen fényviszonyokban töltenéd szívesen az időd otthonodban.
Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Az összes árnyékoló egyetlen applikációról mozgatható

A redőnyökön, zsaluziákon és függönyökön kívül a medence vagy éppen a kerti asztalok és székek felett található napvitorla helyzete is a központi alkalmazáson keresztül változtatható

Pontosan beállíthatod, hogy reggelente mikor és milyen mértékben húzódjanak fel a redőnyök, így az ébresztőóra helyett mindig a természetes napsütésre kelhetsz. Árnyékolóid ugyanígy szabályozhatod a délutáni és esti órákban is.

Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk
Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Rendszerünk időjárástól függően szabályozza a hőmérsékletet

Ha a borongós őszi és téli napokon végre kisüt a nap, az árnyékolók önmaguktól feljebb húzódnak, így mindig komfortos hőmérséklet vár otthonodban

Amennyiben a szél erősödne fel, vagy vihar közeledne, úgy a redőny és a napvitorla is automatikusan behúzódik. Ezen funkcióknak köszönhetően legyen bármilyen is az időjárás, okosotthonod minden esetben a napszaknak megfelelően vezérli az árnyékolókat. Ha pedig egy-egy napszakhoz megtaláltad a tökéletes szöget, azt egyetlen gombnyomással elmentheted a telefonodon.

Akár 20%-ot is spórolhatsz a számlákon

A teljes átalakítást követően jelentősen lejjebb faraghatod a havi kiadásaid

Az árnyékolók automata szabályozásával bent tarthatod a meleget, illetve szükség esetén a hőmérsékletet is csökkentheted. Így soha nem kell fölöslegesen fűtened vagy légkondit üzemeltetned, hanem profin vezérelt árnyékolók segítségével érheted el a számodra kellemes hőérzetet.

Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Okos árnyékolás megoldásaink

Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Zsaluzia

Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Redőny

Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Napellenző / napvitorla

Árnyékolás - HomeOn - Okosotthont építünk

Függöny

Miért minket válassz?

Egy kézben tartjuk a kivitelezést

Aminek köszönhetően nem kell számtalan szakival tartanod a kapcsolatot, hiszen ügyintézőnkkel mindent megbeszélhetsz. Így rengeteg időt és energiát takarítasz meg, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy a projektek folyamatosan haladnak.

Gyakorlatias megközelítéssel, mellébeszélés nélkül dolgozunk

Hisszük, hogy a siker kulcsa az egyenes, őszinte és sallangmentes kommunikációban rejlik. Amit megígérünk, azt csapatunkkal mindig a kívánt módon és az előre megbeszélt időben szállítjuk.

Munkafolyamataink érthetők és átláthatók

Nem bonyolítjuk túl a dolgokat, hanem 5 konkrét lépésben gondoskodunk projektjeink kivitelezéséről. Mindig pontosan láthatod, hogy hol tartunk a munkával, menet közben pedig bármikor érdeklődhetsz nálunk.