Minden, amit az okos beléptetésről tudnod kell

Minden, amit az okos beléptetésről tudnod kell - HomeOn - Okosotthont építünk

Az okos beléptetés nagyfokú biztonságot és soha nem látott kényelmet hoz otthonodba. Milyen funkciókra számíthatsz, illetve milyen eszközök telepítését igényli egy okos beléptető rendszer kiépítése? Tarts velünk a pontos válaszokért!

Nem kell új alkalmazást telepítened

Értesítéseid ugyanabban az alkalmazásban kapod majd, amit jelenleg is használsz. Így okosotthonod minden funkcióját egyetlen applikáción keresztül kezelheted, aminek köszönhetően átláthatóan és központosítva vezérelheted otthonod minden egyes szegletét. Ezenkívül minden csengetést hallani fogsz még a legnagyobb parti közepette is, hiszen a multimédia azonnal elhalkul, ha vendéged érkezik.

Okos kaputelefonod a világ másik pontjáról is elérheted

Mindehhez csupán internetkapcsolat szükséges, a telefonodon futó alkalmazás pedig rögtön értesít, ha valaki csenget. Pontosan látni fogod, hogy ki keres, illetve beszélhetsz is vele. Ha pedig be szeretnéd engedni, azt egyetlen gombnyomással megteheted. Az IP kaputelefonok beltéri és kültéri egységgel rendelkeznek, az internet-hozzáférésüket pedig CAT5e kábellel célszerű biztosítani – ha nincs lehetőség kábelezésre, akkor pedig vezeték nélküli megoldást is tudunk szállítani.

Akár kulcs és applikáció nélkül is beléphetsz otthonodba

Ha végre elfelejtenéd a mázsás kulcscsomók használatát és az idegőrlő keresgélésüket, akkor szintén az okos beléptetés jelenti a megoldást. Az általunk telepített rendszerekkel akár számkód olvasás, NFC és proxy használatával is bejuthatsz a házadba. A jövőben elég lesz felmutatnod a mágneskártyád vagy a beléptető korongod, az ajtó pedig automatikusan kinyílik előtted.

Gyakori kérdések

A beléptető rendszerhez új hálózatot is szükséges építeni?

Nem, hiszen a beléptetés a jelenlegi okosotthon hálózatodon fog működni. Ha még nem rendelkezel ilyen hálózattal, akkor csapatunkkal építjük ki a kábeles kommunikációt. Dönthetsz teljes mértékben vezetékmentes és minimális bontási munkálattal járó, vezetékes technológia mellett is. A folyamat mindkét esetben gyors és zökkenőmentes!

Családi házak és társasházak számára is elérhető az okos beléptetés?

Igen, azonban társasházaknál összetettebb munkálatokat igényel a telepítés. Természetesen ez nem jelent akadályt, ezért legyen szó kisebb-nagyobb épületekről, a beléptető rendszerek és videó kaputelefonok kiépítése minden esetben megvalósítható.

Okos beléptetéssel hagyományos kulcsok és akár alkalmazás nélkül is bejuthatsz otthonodba. Az IP kaputelefonod pedig távolról is kényelmesen vezérelheted, és pillanatok alatt beengedheted a hozzád érkező látogatókat. Lépj be Te is az okosotthonok világába!

Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, és kérj egyedi ajánlatot.

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!