Az okosotthon biztonságot is teremt

Az okosotthon biztonságot is teremt - HomeOn - Okosotthont építünk

Ha otthonodban a nap 24 órájában biztonságban szeretnéd érezni magad, akkor érdemes a legkorszerűbb okos megoldások mellett dönteni. Miben segítenek a csapatunk által telepített eszközök, és hogyan értesítenek még a legkisebb veszélyről is? Tudd meg alábbi cikkünkből!

Otthonod minden szegletében érzékelők felügyelik a biztonságot

A profi ingatlan- és vagyonvédelem érdekében többek között kamerák és jelenlét érzékelők, illetve mozgásérzékelők gondoskodnak a biztonságodról. Ezek az eszközök azonnal értesítenek, ha illetéktelenek környékeznék meg a házad, vagy éppen az ajtóidat próbálnák kinyitni. A hangos riasztásnak köszönhetően nemcsak Te, hanem a szomszédaid is rögtön tudomást szereznek a fennálló veszélyről, a figyelem pedig pillanatok alatt a tolvajokra vagy betörőkre irányul majd.

Rendszered a multimédiád által használt hangszóróiddal is riaszthat, így garantáltan hallani fogod a jelzéseket.

A CO2 érzékelő elengedhetetlen része otthonodnak

  • Hazánkban évente legalább 400 szén-monoxid-mérgezés történik, melyek mindegyike elkerülhető lenne CO2 szenzor telepítésével. Ugyanis az okos érzékelő kritikus szén-monoxid-szint esetén azonnal működésbe lép, és a riasztás mellett a házad is elkezd szellőztetni.

Füst- és tűzérzékelővel még idejében megállítható a baj

  • Otthonod minden szintjére és helyiségébe tanácsos füstérzékelő és tűzérzékelő készüléket is telepíteni. A szenzorok folyamatosan monitorozzák otthonod levegőjét, és ha füstöt vagy tüzet észlel a rendszer, abban a pillanatban értesít a veszélyről.

A vízfolyás érzékelő megelőzi a vízkárt

  • Ha véletlenül nem lett elzárva vagy eltört egy csap, akkor a szenzor jelzésére az okos otthon rendszerünk automatikusan elzárja a főcsapot. Ennek köszönhetően sehol nem folyik majd víz az otthonodban, és az okos rendszered rögtön megálljt parancsol az akár súlyos, milliós károk kialakulásának is.

Minden értesítés a telefonodra érkezik

Ehhez még csak új alkalmazást sem kell telepítened, hiszen mindenről a jelenleg használatos applikációdon keresztül értesülhetsz. Az okos biztonsági rendszer egyik legfontosabb előnye, hogy az otthonodtól távol tartózkodva is azon nyomban értesülsz a fennálló veszélyekről, és máris megteheted a szükséges lépéseket.

Válaszd a biztonságot, és előzd meg a vagyon elleni bűncselekményeket és az akár súlyos anyagi károkkal vagy személyi sérülésekkel járó baleseteket okos biztonsági rendszer kiépítésével. Ha minden nap nyugodtan szeretnél aludni, soha ne bízd a véletlenre a biztonságod!

Ha igazán biztonságos otthont szeretnél, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, és kérj egyedi ajánlatot.

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!