Multimédia

A zenehallgatás a mindennapok részét képezi, okos multimédia audio rendszerrel pedig maximálisra csavarhatod az élvezeti faktort. Minden helyiségben olyan zenei aláfestéssel teremthetsz tökéletes hangulatot, amilyenre éppen vágysz – mindezt pedig összehangolhatod a fényviszonyokkal is.
Multimédia - HomeOn - Okosotthont építünk

Kedvenc előadóid otthonod egészében elkísérnek

Ha éppen főzés közben hallgatnál zenét, de át kellene ugranod a nappaliba, akkor ott is szólni fognak a dallamok

Így nem fogsz kiesni a ritmusból, és minden egyes dalt elejétől a végéig élvezhetsz, járj bárhol is a házadban. Ha pedig meg szeretnéd állítani a zenét, azt applikációval vagy hangvezérléssel is egyetlen pillanat alatt megteheted. Azonban ha minden helyiségben más-más zenét hallgatnátok, a központi multimédia audio rendszer erre is elsőrangú lehetőséget biztosít.

Multimédia - HomeOn - Okosotthont építünk
Multimédia - HomeOn - Okosotthont építünk

Személyre szabottan, hangvezérléssel indíthatod el a zenéid

Audio rendszerünk napi 24 órában készen áll a zenelejátszásra

Amikor csak kedved tartja, kérd kedvenc számod vagy lejátszási listád elindítását, okosotthonod pedig elhozza a kívánt hangulatot. Intelligens hangvezérléssel a hangerőt is könnyedén állíthatod, így soha nem kell a telefonod használni vagy potmétereket tekergetni. Ha éppen új zenéket fedezel fel, és egy számot szívesen elmentenél a lejátszási listádba, azt hangvezérléssel szintén megteheted.

A figyelmeztető hangoknak köszönhetően semmiről nem maradsz le

Ne aggódj, hiszen ha hívnának, csengetnének vagy a riasztórendszer jelezne, a zene automatikusan lehalkul

Így még a legnagyobb buli közepette is mindenről értesülni fogsz, és az intelligens hangerővezérlésnek köszönhetően nem szükséges a kelleténél halkabban hallgatnod a zenét. Csak élvezd felhőtlenül a dalokat, rendszerünk pedig rögtön értesít, ha bármilyen fontos esemény történne a házad táján.

Multimédia - HomeOn - Okosotthont építünk

Okos multimédia megoldásaink

Multimédia - HomeOn - Okosotthont építünk

Hangszóró

Multimédia - HomeOn - Okosotthont építünk

Audio szerver

Miért minket válassz?

Egy kézben tartjuk a kivitelezést

Aminek köszönhetően nem kell számtalan szakival tartanod a kapcsolatot, hiszen ügyintézőnkkel mindent megbeszélhetsz. Így rengeteg időt és energiát takarítasz meg, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy a projektek folyamatosan haladnak.

Gyakorlatias megközelítéssel, mellébeszélés nélkül dolgozunk

Hisszük, hogy a siker kulcsa az egyenes, őszinte és sallangmentes kommunikációban rejlik. Amit megígérünk, azt csapatunkkal mindig a kívánt módon és az előre megbeszélt időben szállítjuk.

Munkafolyamataink érthetők és átláthatók

Nem bonyolítjuk túl a dolgokat, hanem 5 konkrét lépésben gondoskodunk projektjeink kivitelezéséről. Mindig pontosan láthatod, hogy hol tartunk a munkával, menet közben pedig bármikor érdeklődhetsz nálunk.