Íme az okos árnyékolás 5 legnagyszerűbb előnye!

Íme az okos árnyékolás 5 legnagyszerűbb előnye! - HomeOn - Okosotthont építünk

A hagyományos redőnyök ideje lejárt, ezért ha valódi okosotthont szeretnél, akkor a modern árnyékolás sem maradhat le a listáról. Hogyan könnyíti meg a mindennapjaid és teremt kimagasló kényelmet számodra? Ismerd meg, milyen előnyökkel jár az okos árnyékolás!

1. Kedvedre automatizálhatod

A telefonodon keresztül pillanatok alatt beállíthatod, hogy a rendszer mikor húzza fel és engedje le a redőnyöket. Így többé nem kell a hevedert használnod, és reggel és este is a kívánt fényviszonyok várnak majd otthonodban. Csak igazodj a napkelte és napnyugta időpontjaihoz, az okos árnyékolás pedig automatikusan vezérli majd a redőnyeidet. Persze ha kora reggel helyett inkább délelőtt engednéd be a fényt, vagy már délután besötétítenél, az applikációval erre is lehetőséged nyílik.

2. Komfortos hőérzetet biztosít

Okos rendszered a “benapozottság,” azaz a napsütés hatására önállóan is lehúzhatja a redőnyöket. Ennek köszönhetően még a legnagyobb nyári kánikulában sem melegszik majd fel az ingatlanod. Amikor csak hazaérsz, mindig kellemes hűvös fog várni a zavartalan pihenéshez. Így a szobáid akkor sem forrósodnak fel, ha a reggeli induláskor még hűvös az időjárás, délután viszont már hét ágra süt a nap.

3. Csak ott árnyékol, ahol szeretnéd

Beállíthatod, hogy a redőnyök kizárólag a napos oldalon árnyékoljanak. Ha a napsütés a nappalit éri, ott a redőnyök lehúzódnak, a kevésbé napsütötte konyhában pedig fent maradnak. Minden helyiségben ugyanolyan kényelmesen töltheted az időd, ami még egy nyomós érvet jelent az okos árnyékolás telepítése mellett. Csakis Rajtad múlik, hogyan szabályzod a redőnyök működését!

4. Együttműködik a további okos rendszereiddel

Amennyiben a rendszer az előre beállított hőmérsékletet nem tudja árnyékolással fenntartani, akkor a hűtő-fűtő berendezéseid is bekapcsolnak. Az okos árnyékolás tehát nem különállóan üzemel, hanem szorosan együttműködik az okosotthonod többi eszközével is. Nézd meg, milyen további előnyöket tartogatnak az okos hűtési és fűtési rendszerek!

5. Bármilyen motoros redőny integrálható a rendszerbe

Ha már van motoros redőnyöd, csapatunkkal könnyedén okosítjuk. Ez az egyetlen feltétele az okos árnyékolásnak, a jelenlegi redőnyödből pedig sokkal többet kihozhatsz a telefonodról történő, teljes mértékben személyre szabható vezérlésnek köszönhetően.

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!