Wellness

Készítsd elő telefonoddal a szaunázáshoz vagy csobbanáshoz tökéletes körülményeket, hogy mire hazaérsz, már csak a fürdőruhát kelljen felvenni. Sőt, okosotthonod a szauna és a medence fűtőrendszerét automatikusan ki is kapcsolja, ha már nem használod őket.
Wellness - HomeOn - Okosotthont építünk

Szauna vezérlés

Az otthoni szauna felmelegítése akár 40-50 percet is igénybe vehet, azonban prémium gépészeti megoldásainkkal már hazaút előtt, távolról is bekapcsolhatod a fűtőrendszert

Így soha többé nem szükséges a szauna felmelegítésére várakoznod, amivel időt és energiát nyersz. Ráadásul az otthoni komfortérzetet is növeled, hiszen a bejárati ajtó küszöbét átlépve már csak a törölköződ vagy a fürdőruhád kell felkapni.

Wellness - HomeOn - Okosotthont építünk
Wellness - HomeOn - Okosotthont építünk

Medence és jakuzzi vezérlés

Már kora reggel eltervezted, hogy hazaérve csobbansz egy nagyot a medencében, vagy a jakuzziban fogsz relaxálni egy kellemes koktél társaságában?

A telefonodon keresztül távolról is pillanatok alatt beállíthatod, hogy hűsítő vagy inkább meleg hőmérsékletű medence, jakuzziba várjon rád. Ha pedig véget ért az úszás vagy a fürdőzés, a medencéből kilépve a fűtőrendszer automatikusan kikapcsol.

Okos wellness megoldásaink

Wellness - HomeOn - Okosotthont építünk

Szauna

Wellness - HomeOn - Okosotthont építünk

Medence

Miért minket válassz?

Egy kézben tartjuk a kivitelezést

Aminek köszönhetően nem kell számtalan szakival tartanod a kapcsolatot, hiszen ügyintézőnkkel mindent megbeszélhetsz. Így rengeteg időt és energiát takarítasz meg, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy a projektek folyamatosan haladnak.

Gyakorlatias megközelítéssel, mellébeszélés nélkül dolgozunk

Hisszük, hogy a siker kulcsa az egyenes, őszinte és sallangmentes kommunikációban rejlik. Amit megígérünk, azt csapatunkkal mindig a kívánt módon és az előre megbeszélt időben szállítjuk.

Munkafolyamataink érthetők és átláthatók

Nem bonyolítjuk túl a dolgokat, hanem 5 konkrét lépésben gondoskodunk projektjeink kivitelezéséről. Mindig pontosan láthatod, hogy hol tartunk a munkával, menet közben pedig bármikor érdeklődhetsz nálunk.