Öntözőrendszer

Egészséges, gyönyörű növényeket nevelnél? Olyan kertet szeretnél, melynek látványa igazán lenyűgöző, és ahol szívesen töltenéd az időd családtagjaiddal vagy barátaiddal? Van egy jó hírünk: ehhez nem kell kertészt alkalmaznod, hiszen az okos öntözőrendszerünk mindenről gondoskodik!
Öntözőrendszer - HomeOn - Okosotthont építünk

Okos rendszerünk érzékeli, ha a kertben vagy

Akár a gyerekek fociznak a füvön, vagy éppen ínycsiklandó BBQ hamburgereket készítesz egy grillparti közepette, öntözőrendszerünk csak akkor lép működésbe, ha már senki nem tartózkodik a kertben

Növényeid sosem fognak szomjazni, hiszen amint elhagytátok a kertet, okosotthonod máris hozzálát az öntözéshez. Természetesen manuális vezérlésre is lehetőséged nyílik, így ha a kertben maradnál, és nem zavar egy kis víz, akkor a telefonodról egyetlen gombnyomással elindíthatod az öntözést.

Öntözőrendszer - HomeOn - Okosotthont építünk
Öntözőrendszer - HomeOn - Okosotthont építünk

Növényeid az időjárási tényezőknek megfelelő, automata öntözéssel fejlődnek

Akárcsak egy profi kertész, úgy az okos öntözőrendszer is ellenőrzi a talajnedvességet

Ha nyári zápor közeleg, vagy már le is zúdult a növények számára elegendő csapadékmennyiség, akkor a rendszerünk megvárja, amíg a föld kellően száraz lesz a következő öntözéshez. Sőt, a növények fajtájától függően öntözi a talajt, ezért a kifejezetten vízigényes és a hidratációt kevésbé igénylő virágok és gyümölcsbokrok, illetve fák is mindig a számukra szükséges vízmennyiséget fogják megkapni.

Távolról is öntözheted virágaid és gyümölcsfáid

Nyaralás közben is szemmel tartanád a kertet? Akár teljes mértékben manuális vezérléssel öntöznéd a földet?

Okos applikációnkkal mindezt könnyedén megteheted, ráadásul időtáblákat is létrehozhatsz, ha mégis az automata locsolás mellett döntenél. Ennek köszönhetően a növényeid soha nem maradnak magukra, hiszen még akkor is mindent kézben tarthatsz, ha több ezer km-re tartózkodsz az otthonodtól.

Öntözőrendszer - HomeOn - Okosotthont építünk

Okos öntözőrendszer megoldásaink

Öntözőrendszer - HomeOn - Okosotthont építünk

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer - HomeOn - Okosotthont építünk

Időjárás állomás

Miért minket válassz?

Egy kézben tartjuk a kivitelezést

Aminek köszönhetően nem kell számtalan szakival tartanod a kapcsolatot, hiszen ügyintézőnkkel mindent megbeszélhetsz. Így rengeteg időt és energiát takarítasz meg, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy a projektek folyamatosan haladnak.

Gyakorlatias megközelítéssel, mellébeszélés nélkül dolgozunk

Hisszük, hogy a siker kulcsa az egyenes, őszinte és sallangmentes kommunikációban rejlik. Amit megígérünk, azt csapatunkkal mindig a kívánt módon és az előre megbeszélt időben szállítjuk.

Munkafolyamataink érthetők és átláthatók

Nem bonyolítjuk túl a dolgokat, hanem 5 konkrét lépésben gondoskodunk projektjeink kivitelezéséről. Mindig pontosan láthatod, hogy hol tartunk a munkával, menet közben pedig bármikor érdeklődhetsz nálunk.