Ismerd meg az okos hűtési és fűtési rendszerek funkcióit!

Ismerd meg az okos hűtési és fűtési rendszerek funkcióit! - HomeOn - Okosotthont építünk

Miért érdemes Neked is okos hűtési és fűtési rendszerek mellett dönteni? Mitől jobbak, mint a hagyományos társaik, illetve hogyan történik a beépítésük? Alábbi cikkünkben pontosan ezeknek a kérdéseknek járunk utána!

Friss és kellemes légkört teremtenek otthonodban

Az okos eszközök a hőmérsékletet és a páratartalmat, illetve a szén-dioxid-szintet (CO2-t) is mérik. Folyamatosan monitorozzák otthonod légminőségét is, szükség esetén pedig automatikusan reagálnak. Ha a hőmérséklet akár csak egyetlen helyiségben is eltér az általad kívánttól, azonnal hűteni vagy fűteni kezdenek. Az alacsony vagy túl magas páratartalmat szintén optimalizálják.

A technológia a többi okos eszközzel is együttműködik

Természetesen a hűtési és fűtési rendszer nem lenne okos, ha nem dolgozna együtt például az árnyékolási rendszerrel. Ugyanis ha az árnyékolás önmagában nem nem tudja megakadályozni a felmelegedést, akkor a hűtés rögtön “kisegíti”, és pillanatok alatt megteremti az ideális hőmérsékletet.

A hűtésért és fűtésért felelős rendszer, illetve az árnyékolás közös vezérlésével akár 20%-ot is spórolhatsz a számlákon. Így számottevően lejjebb faraghatod a havi kiadásaid, ami a remek komfortérzet mellett szintén fontos szempont lehet.

Ha még hagyományos motoros redőnyöket használsz, mindenképp vess egy pillantást az okos árnyékolás előnyeire is.

Bármilyen technológiával összekapcsolható

Akár a hőszivattyút, a gázkazánt és a klímát is összeköthetjük a rendszerrel. Így otthonod minden egyes okos berendezése összhangban állhat egymással, és már csak a kényelmi szempontjaidnak megfelelően kell beállítani a működésüket. Ha szeretnéd, csapatunkkal egy komplett okos rendszert tervezünk és építünk ki számodra.

Applikáción keresztül állíthatod be a kívánt hőmérsékletet

Az alkalmazásban – akárcsak egy termosztáton – könnyedén szabályozhatod a hőmérsékletet. Azonban a hagyományos hűtési és fűtési rendszerekkel ellentétben sokkal jobb hatásfokra számíthatsz, mivel a rendszered a többi berendezéssel összehangoltan dolgozik majd a kényelmedért.

TIPP: Tudj meg többet az okos energiamenedzsmentről, és legyen a Te házad is zöld és igazán energiatakarékos!

Hogyan dolgozunk az okos hűtési és fűtési rendszerek beépítésekor?

Új építésű ház esetén előzetes tervet készítünk, a rendszer beépítéséhez pedig falba rejtett vezetékeket használunk. A rendszered teljes mértékben láthatatlan lesz, így egyetlen helyiség összképét sem fogja vezetékek látványa rontani. Ezzel megőrizheted az egyedi lakberendezési stílusod, ráadásul még a kábeleket sem kell kerülgetned a mindennapokban.

Ha a jelenlegi otthonod újítanád fel, akkor a helyszínbejárást követően tudunk javaslatot tenni a rendszer telepítésére. Szerencsére ekkor sem kell lemondanod a korábban említett előnyökről, hiszen a vezeték nélküli technológiáknak köszönhetően ugyanúgy elérjük a teljes körű funkcionalitást.

Ints búcsút a hagyományos hűtési-fűtési rendszereknek, és válaszd inkább a maximális kényelmet. Szakembereinkkel az igényeid felmérését követően valóban okossá varázsoljuk otthonod, és minden egyes eszköz működését automatizáljuk. Kellemes hőmérséklet, tiszta levegő és applikációs vezérlés – ezt nyújtják az okos hűtési és fűtési rendszerek.

Vedd fel velünk bizalommal a kapcsolatot, és kérj egyedi ajánlatot!

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!