Így működünk együtt a generálkivitelezőkkel!

Így működünk együtt a generálkivitelezőkkel! - HomeOn - Okosotthont építünk

A generálkivitelezőkkel szorosan együtt dolgozunk a közös, okosotthonokkal kapcsolatos projektjeinken. Milyen területeken számíthatsz ránk generálkivitelezőként, és miért előnyös számodra, ha minket keresel? Alábbi cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Miben tudunk segíteni?

Kivitelezőként csupán a megrendelői igényt szükséges felénk továbbítanod, utána pedig már az összes többi teendőt szakembereinkkel látjuk el. Minden szakág számára (villanyszerelő, gépész stb.) a teljes tervdokumentációt elkészítjük. Amint eljutottál a nagyságrendileg engedélyeztetett tervig – amely az alap elektromos, gépészeti és építészeti tervet is tartalmazza –, csapatunkkal már át tudjuk venni a folyamatot.

Elkészítjük az okosotthon részletes terveit, majd a terv elfogadását követően kezdetét veheti a kivitelezés. Utóbbi szakaszban precízen összehangoljuk a különböző szakágak munkáját, illetve szorosan felügyeljük a kivitelezési folyamatok minden egyes lépését. Részedről tehát kizárólag a megrendelői igényeket várjuk, minden mást pedig teljeskörűen intézünk.

Milyen témakörökben vagyunk kompetensek?

Lényegében minden okosotthon tervezéssel és kialakítással kapcsolatos projektben segítő kezet nyújtunk. Kizárólag modern, megbízható okoseszközöket telepítünk, amelyeket az igények szerint programozunk és finomhangolunk. Az elmúlt években már több mint 150 családi házba és 2000 társasházi lakásba telepítettünk okosotthon rendszereket.

Legnépszerűbb szolgáltatásaink:

  • Árnyékolás
  • Beléptetés
  • Biztonság
  • Energiamenedzsment
  • Fűtés-hűtés szabályozás
  • Multimédia
  • Öntözőrendszer
  • Világításvezérlés
  • Wellness

A projekt átadása után az összes előbb felsorolt rendszer egyetlen központi alkalmazáson keresztül lesz kezelhető. Az applikáció felhasználóbarát, az eszközök funkcióit és beállítási lehetőségeit pedig részletesen, lépésről lépésre bemutatjuk az ügyfeleinknek. Kérdéseikkel és kéréseikkel pedig az átadást követően is bátran fordulhatnak hozzánk.

Mit ajánlunk?

Olyan okosotthont építünk, amelynek eszközei szorosan együtt dolgoznak és támogatják egymást a nagyfokú energiahatékonyság és felhasználói kényelem érdekében. Okosotthon alapcsomagunk a fűtési és hűtési, illetve az árnyékolási rendszereket is tartalmazza – ez jelenti az okosotthon alapját. Azonban a kiegészítő csomagunkban már a korábban felsorolt szolgáltatások is szerepelnek, az eszközöket pedig továbbra is a kiépített központi rendszerbe integráljuk.

Ha generálkivitelezőként keresel megbízható partnert projektjeid lebonyolításához, vedd fel velünk bizalommal a kapcsolatot!

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!