Így dolgozunk együtt az okosotthonokon a belsőépítészekkel!

Így dolgozunk együtt az okosotthonokon a belsőépítészekkel! - HomeOn - Okosotthont építünk

Alábbi cikkünk kifejezetten leendő belsőépítész partnereinknek szól, amelyben az elektromos kiállások és a világításvezérlés tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos tudnivalókra fókuszálunk. Ismerd meg az együttműködés pontos menetét és előnyeit, továbbá azt is, hogy miért a HomeOn csapatát érdemes keresned!

Miben tudunk csapatunkkal segíteni?

Röviden: mindenben. Azonban az alábbiakban részletesen is bemutatjuk, hogy konkrétan miben is számíthatsz ránk, ha belsőépítészként fordulsz hozzánk egy-egy projekteddel.

1. Tervezés

Első lépésként online vagy személyes konzultáció keretében megismerjük a világításvezérléshez köthető igényeid és elvárásaid. Miután pontos képet kaptunk a részletekről, már hozzá is látunk a tervdokumentáció elkészítéséhez, amelyet továbbítunk számodra. Természetesen a világításvezérlés mellett az okos árnyékolás és okos multimédia rendszer tervezésében is teljes körű segítséget nyújtunk.

2. Kivitelezés

Tervünk elfogadását követően a világításvezérlés kiépítésével folytatjuk a munkát. Minden automatikában részt vevő készüléket és okoseszközt telepítünk, ami után jöhet is a programozásuk és az alapos tesztelésük. Igény esetén pedig azonnal finomhangoljuk a világításvezérlőket, majd átadjuk az elkészült projektet. Felmerülő kérdéseid és kéréseid a tervezési és kivitelezési szakaszban is szívesen fogadjuk.

3. Vezérlő eszközök szállítása

A szükséges vezérlő eszközök beszerzéséről és szállításáról szintén gondoskodunk. Amint kézhez kaptuk a kívánt termékeket tartalmazó listát, már össze is állítjuk az árajánlatot. Kizárólag korszerű, megbízható és okos eszközöket biztosítunk ügyfeleinknek.

Milyen előnnyel jár a közös együttműködés?

Belsőépítészként egyáltalán nem kell a tervezéssel foglalkoznod. Miután ismertetted, hogy hová és milyen kapcsolókat szeretnél helyezni, illetve azoknak milyen funkcionalitással szükséges rendelkezniük, a többit már szakembereinkkel intézzük. Ráadásul minden világításvezérlő eszközzel kompatibilisek vagyunk, így bármilyen szabványhoz tudunk igazodni.

Leggyakrabban használt világítási egységek, amelyekkel dolgozunk:

  • 230 W-os lámpák ON/OFF
  • 230V lámpák dimmelés
  • Fehér LED
  • Színes LED
  • Dali vezérlésű lámpák
  • DMX vezérlésű lámpák

Miért minket válassz?

Ha ránk bízod a teljes folyamatot – egészen a tervezéstől kezdve –, akkor a szerelési dokumentációt díjmentesen elkészítjük számodra, továbbá a szakágakkal való egyeztetést is vállaljuk. A villanyszerelőkkel és a gépészekkel, illetve a többi szakemberrel is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, aminek köszönhetően rengeteg időt és energiát spórolhatsz.

Ha szimpatikusnak találod az ajánlatunkat, vedd fel velünk bizalommal a kapcsolatot!

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!