Hogyan könnyíti meg a pihenést egy okos wellness rendszer?

Hogyan könnyíti meg a pihenést egy okos wellness rendszer? - HomeOn - Okosotthont építünk

Szívesen szaunázol vagy relaxálsz a medencében, de nem akarsz sokat várni a szauna vagy a víz felmelegítésére? Könnyítsd meg a dolgod, és ismerd meg az okos wellness rendszer nyújtotta előnyöket. Válaszd modern megoldásainkat, hogy többé ne álljon semmi a felhőtlen kikapcsolódásod útjába!

Mikor érdemes a wellnesst okosítani?

Ha maximális komfortérzetet szeretnél teremteni, és időigényes előkészületek helyett egyszerűen csak élveznéd a pihenés örömét. Akár nagyobb családi házad vagy nyaralód van, a szauna felmelegítése akár 40-50 percet, a medence vizének melegítése pedig gyakran 12-24 órát is igénybe vehet. A wellness okosításával azonban pontosan ezt az időt spórolod meg, hiszen a telefonodról akár távolról is tökéletesen előkészítheted a terepet a pihenéshez.

Ráadásul a medence vizének tisztítását és a medencefedést is automatizálhatod, de erről az alábbiakban részletesen is beszámolunk. Egyszóval a wellness okosítása nagymértékben megkönnyíti az életed, hiszen a kisebb-nagyobb teendők automatizálásával rengeteg értékes időt és energiát nyerhetsz.

Mit is tud pontosan egy okos wellness rendszer?

Mutatjuk a legfontosabb funkciókat!

Szauna esetén

A szaunát távolról is előfűtheted. így mire hazaérsz, már minden adott lesz az immunrendszert erősítő és regeneráló hatással bíró szaunázáshoz. Csak állítsd be az applikációban a kívánt hőfokot, és a rendszer azonnal működésbe lendül. Ezzel a megoldással többé biztosan nem kell akár 1 órát is várnod a megfelelő hőfok elérésére. Szaunázz szabadon, amikor csak szeretnél!

Medence esetén

  • Mindig tiszta víz vár Rád. A medence szűrőrendszerét szintén távolról üzembe helyezheted, illetve automatizálhatod is, hogy minden nap kristálytiszta vízben fürdőzhess.
  • Előre beállíthatod a kívánt hőmérsékletet. A víz hőmérsékletét pedig szinten is tarthatod, így mindig ugyanolyan kellemes meleg vagy éppen hűs vízben csobbanhatsz.
  • Automatizálhatod a medencefedést. Sőt, a fedőt távolról is irányíthatod a telefonodról, így könnyedén megelőzheted, hogy a víz túlságosan felmelegedjen és a szélsőséges időjárás megrongálja a medencefedőt..
  • Kedvedre vezérelheted a világítást. A színeket és a fényerőt pillanatok alatt beállíthatod, hogy mindig a hangulatodhoz illő fényviszonyokban medencézhess.

Milyen további okos rendszerek mellé ajánlott?

Öntözőrendszer

Az okos wellness és öntözőrendszerek szinte mindent megoldanak helyetted a kertben. Legyen szó a medence vezérléséről és tisztításáról, vagy a növényeid szakszerű és rendszeres öntözéséről, ezekre a rendszerekre bátran számíthatsz. Az okos öntözés pedig az időjárást is figyelembe veszi, így virágaid és gyümölcsfáid mindig annyi vizet kapnak majd, amennyire épp szükségük van.

Energiamenedzsment

A napelem automatizálásával a rendszered a medencét is képes nagyfogyasztóként kezelni. Azaz ha van plusz energia a rendszerben, azt az elektromos autó töltése és egyéb berendezések üzemeltetése mellett a medence fűtésére is használhatod. Így költséghatékonyan melegítheted és tisztíthatod is a medencéd egészen a strandszezon végéig.

Okos wellness rendszerrel a medencét és a szaunát is távolról vezérelheted, továbbá a tisztítást is automatizálhatod. Így Rád már csak a használatuk vár, és kényelmedről valóban a legkorszerűbb megoldásokkal gondoskodhatsz. Teremts tökéletes wellness élményt mielőbb otthonodban, hiszen a lehetőség adott!

Ha tetszenek az imént elhangzottak, és Te is szívesen élveznéd az okos wellness előnyeit, vedd fel velünk bizalommal a kapcsolatot, és kérj egyedi ajánlatot!

Olvasd el a többi bejegyzésünket is!